Kijk en laat je hart spreken!
Door: anjadenhollanderversteeg
Blijf op de hoogte en volg Anja
26 November 2011 | Nederland, Werkendam
Het laat een filmpje op you tube zien. Kijk het af het duurt maar even, laat het bezinken. En vraag je dan af: kan ik daar dan echt niets aan doen? Bedenk dan elk mens is van waarde, ook om zijn/haar aandeel te leveren. Niet alleen met je portomonee, maar vooral met je stem.
Kijk naar het filmpje, geef hieronder je commentaar, ideeen, en mening. Samen kunnen heel veel betekenen!
En heb je geen tijd om je stem te gebruiken? kan het altijd met je portomonee . Ik probeer het met beide,al kan het lang niet altijd. Maar door mijn donatie envan vele anderen zijn er al wel 2 waterputten geslagen, en daar zijn de mensen van de stichting getuige van geweest ( dat het werk gedaan is)
ABN/AMRO rek nr. 561455139 of
Giro 3134057 van Stichting HVC, o.v.v honger in Afrika.
Ik weet mijn hart ligt bij ons project Disha in India. Maar dit ..........ik wou toch dat ik nog veel meer kon betekenen. Vreselijk!
Ik gebruik mijn stem, gebruik jij de jouwe ook? Stuur het bericht door en laat de mensen weten dat dit probleem iedereen aangaat. Je kunt je ogen en je hart er gewoonweg niet voor sluiten!
Anja