Even een ander verhaal.............
Door: anjadenhollanderversteeg
Blijf op de hoogte en volg Anja
07 September 2010 | Nederland, Werkendam
Maar nu even heel wat anders. Ik probeer via deze blog altijd aandacht te krijgen voor anderen, maar nu vraag ik even aandacht voor ons zelf. ( dat mag toch wel een keertje)
Ik heb samen met mijn man Peter een hoveniers bedrijf/ groenvoorziening.
Den Hollander Groenvoorziening, en we bestaan sinds 1998. Nu werd er heel veel gevraagd: goh, hebben jullie nog geen website?! ehhhhhhhh nee, hopeloos ouderwets eigenlijk.
En omdat ik altijd met mijn eigen site van T'assesoires bezig ben en dit blog, ben ik door de tijd heen wel een beetje handiger geworden met de computer.
Dus ik heb de stoute schoenen aan getrokken en heb een website gemaakt voor ons bedrijf. Nu moet deze nog bekend worden zodat mensen weten dat we er eindelijk eentje hebben!! en bestaan!
Dus vandaar............even een ander verhaal: Den Hollander Groenvoorziening , voor uw complete tuinaanleg en onderhoud.
Van 1e idee/ tekening tot de complete realisatie van uw tuin, met alles wat daarbij hoort.
Ik zou zeggen, geef deze link a.u.b voor mij door. Dan heb ik weer iemand geholpen, hetzij deze keer Peter, mijn eigen man!
Volgende keer weer een ander verhaal...
Anja