Joehoe! even filmpje kijken!
Door: anjadenhollanderversteeg
Blijf op de hoogte en volg Anja
22 Februari 2011 | Nederland, Werkendam
Nu heb ik eind november een stukje geplaatst over de actie in Pakistan . Het project had als doel zeker 300 gezinnen te helpen met kleding, dekens en voedsel. Het goede nieuws dat al 259 gezinnen geholpen zijn! Dus nog 41 te gaan.
Nu hebben ze op de site van HVC een prachtig filmpje gezet, waar het project heel duidelijk wordt gemaakt. Het filmpje duurt 19 min. maar is zeker de moeite waard om even te bekijken. klik dan op deze link http://www.bitly.nl/d0c0a0
Nu weet ik ook wel dat niet iedereen die mijn blog leest gelovig is of Christelijk en misschien helemaal geen boodschap heeft dat er in Pakistan Christenen op hulp zitten te wachten. Want je zult denken: wat maakt dat nu toch uit, iedereen heeft toch hulp nodig??!! Of je nu een Moslim bent of een ander geloof. Natuurlijk verdient iedereen hulp en dezelfde behandeling! Ik zou niet anders willen! Elk gezin heeft eten en kleding nodig. Maar als je even de moeite neemt om dit filmpje te bekijken , zul je gelijk begrijpen waarom ik de link geplaatst heb.
Deze groep wordt namelijk enorm gediscrimineerd in de hulpverlening. Ze worden overgeslagen, weggestuurd en nog veel erger. Ook de kleine kids en oma'tjes mensen!
Dus neem even een bakkie koffie of thee en kijk gelijk even naar de link en stuur het gerust door. Helemaal toppie!
Volgende keer weer een heel ander verhaal!
Anja
22 Februari 2011 - 14:46
Hallo Anja!
Ik ben Minke Wink, en een aantal dagen geleden vond ik werkelijk mijn DROOM vacature op internet.
Internationaal Ambassadeur bij de Postcode Loterij.
Ik heb me kandidaat gesteld voor deze vacature.
De vijf (teams van) kandidaten met de meeste stemmen uit het publiek gaan rechtstreeks door naar de eindronde!!
Ik heb dus heel hard zoveel mogelijk stemmen nodig!! Nog ruim 1500 om in de top 5 te komen!
Ik wil je vragen om op mij te stemmen via deze link: www.internationaalambassadeur.nl/MinkeWink
(klik op stem, vul je emailadres in en bevestig via je mail)
Ik waardeer het echt enorm en zou het echt geweldig vinden als je dit voor me wilt doen! Alvast ontzettend bedankt voor je moeite!
En door op me te stemmen maak je ook nog eens kans op een reis naar BALI =D
Groetjes Minke