Wie helpt Jessie, Hosanna en Nina?
Door: anjadenhollanderversteeg
Blijf op de hoogte en volg Anja
19 Juli 2010 | Nederland, Werkendam
Nu zijn er nog 2 andere meisjes, Jessie en Hosanna. Zij hebben hetzelfde probleem: scheel zien.
Het zijn schatjes en zijn ca 5 tot 8 jaar oud.Nu is het goede nieuws dat bij alle 3 de meisjes 1 van hun oogjes al recht gezet is. Dat kon gerealiseerd worden d.m.v. een gift.
Nu wachten alle drie de meisjes nog op een 2e operatie voor hun andere oog, want ooooooooo wat willen ze toch graag recht de wereld in kijken. En net als ieder ander meisje er mooi uit zien.
Nu zul je denken: daar komt ze weer.....er zijn centen nodig! En ja hoor ik probeer het gewoon weer haha!
De operatie voor alle 3 de meisjes, elk 1 ( en laatste) oog recht zetten kost in India 6000 roepie. Wauw dat is veel zul je denken! Nee hoor 6000 roepie is z'on € 115,00, ook veel geld maar daar kun je in Nederland amper het consult aan de oogarts mee betalen. En in india kunnen er 3 meisjes van dat geld geopereerd worden!
Dus hierbij een oproep: wilt u, kunt u of kent u iemand........die hier iets voor kan betekenen. Of als donatie van een bedrijf, het is belasting aftrekbaar en ik wil zelfs desgewenst wat aandacht geven in mijn ( inmiddels heel goed gelezen) blog!
Maar annoniem mag natuurlijk ook.
Alvast bedankt namens, Nina, Hosanna en Jessie.
Voor vragen of donaties kunt u op onderstaand adres/ gegevens terecht.
Stichting HVC
Email:info@stichtinghvc.nl
Kamer van Koophandel:
18084430
ANBI:
De Stichting HVC is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (= Algemeen Nut Beogende Instelling)
Uw giften aan onze stichting zijn dus belastingaftrekbaar